22 comments Lägg till din
   1. När det gäller mycket tycker jag helt klart att språkutveckling är bra, men när man inte ens reagerar när det blir helt fel då är det bara illa!

 1. Jag trodde nog att de flesta redan sett det hemska exemplet på särskrivning. …
  Häromdagen kunde jag inte hålla tyst i skolan – fast jag sa lite snällt i enrum efteråt… att ”en grej – ett ord” är en bra regel, när läraren särskrev på tavlan. Två gånger… (Sen sa jag också att det var en himla rolig lektion! Men vet du, jag är nästan rädd för att ge beröm efteråt – jag är ju med mina elever som ska skolas in – för att lärarna inte ska tro att jag är med för att betygsätta… )

  1. Vi får väl bara acceptera att särskrivningen är här för att stanna? Särskilt när det är som du berättar; t o m lärare skriver isär? Hujedamej.

 2. Ja, vad ska man säga. Men de kanske verkligen söker kass personal?! I vissa butiker kan man ju tro det menar jag ;)… Det är alltid så upplyftande och energigivande att kika in hos dig.

  Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *