5 dec – om att ha glömt sin tävling! :o

3 dec - om en humoristisk frisyr.
7 dec - om att bli knäpp på wp.

Hujedamej Ullisar är sämst. Eller kanske inte sämst men iaf väldigt glömsk 🙁 har helt glömt min fototävling!! Men nu så. Här kommer resultatet! Jag blidde så himla glad över era gissningar, och extra skoj såklart att ni gissat olika – dvs att det inte var helt självklart vilka foton som var äpplade och vilka som var eos:ade!

Följande foton var fotade med min iPhone 7 plus:


Den skarpt skapte har nu listat ut att endast ett av fotografierna fotats med min Canon 70D (och 50mm-objektivet). Nämligen den här:


Så, bidde det några rätta svar då? Jajemen! Kombatant Anna svarade alldeles rätt!! Grattis och hurra! Jag är mycket imponerad att du prickade rätt, komprimerade och suddiga som bilderna blev var det verkligen inte lätt att placera kameran på rätt ställe. Jag bugar och gratulerar!

Priset då? Jo jag tänkte att såhär i juletider går vi alla iklädda givmildhetens luddiga mössa. Jag vill därför som nobel men ödmjuk pokal be förstapristagaren välja hur jag ska skänka 300 välmenta tankar (omsatta i enkronor) till någon/några som verkligen behöver det. Du har helt fria händer Anna och kan hojta privat eller i kommentar här nedanför vart du vill att slantarna går. Och självfallet går ingen deltagare lottlös! De resterade deltagarna får i delat andrapris gemensamt samma summa som Anna (dvs varsin hundralapp) att sätta sprätt på till valfri välgörenhetsorganisation! Får väl på sätt och vis vara glad att jag inte har så många läsare kvar som på ”den gamla goda tiden” för då hade det blivit dyrt för mig att ha foto-tävling ♡!

3 dec - om en humoristisk frisyr.
7 dec - om att bli knäpp på wp.
14 comments Lägg till din
  1. Whiii, vad svårt och tycka om andras välgörenhetspengar! Men vi var grymt impade av clowner utan gränsers arbete när vi såg dem tidigare i höstas! Så det blir mitt val (och så slänger jag dit hundra tankar (öh, enkronor) också!

    https://skratt.nu/stod-oss

    1. Så glad jag blir att ha så kloka vänner, två hjärtebra val hittills verkligen! ♥♥

      Å ang bilderna så var det till ditt försvar verkligen inte lätt att se eller knappt ens gissa. Det hade kunnat gå att se genom att studera ljusförhållandena som var helt olika: systemkameran är såklart mycket mer tillåtande för mörka partier i motljus 🙂

  2. Funderat en stund nu på vart jag vill styra dina välgörande slantar. Landar ändå i min första tanke, dit där jag själv väljer att klicka iväg pengar när jag försöker döva känslan av att inte göra nåt el lindra det dåliga samvetet över att min tacksamhet inte är stor nog. Barn i katastrofer, via Unicef, är de mitt hjärta blöder för allra mest
    Du är så bra Ullis!! <3

    Gällande bilderna – en så bra kamera i fickan varje dag, det är lyx det 🙂

  3. Åh tackar, eftersom Anna valde den ena av mina två ”favoriter” väljer jag läkare utan gränser som min mottagare! …. vilken bra tävling å vicka superbra priser❣️

  4. Jag blir så trött och irriterad på att det är omöjligt att läsa trådade kommentarer här nu efter hackerattacken, förhoppsningvis blir det fason på det men just nu är det ju stört omöjligt att förstå vilket svar som hör till vilken kommentar??!

    Ingen idé att jag försöker lägga in bilderna från swishningarna till Unicef och Läkare utan gränser. Återkommer förhoppningsvis i ärendet :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *