13/4: om flunsalov :(

9/4: om hemmapremiär på Påskbergsvallen.
14/4: om en lång fredag.

Jahapp. Hade fett lite räknat med att febersova bort kidsens höstlov. Nu skulle jag iofs ha jobbat hela veckan, med en timmes förkortad arbetstid/dag, men det blev farmorar och mormorar som fick hjälpa hämta på fritids medan jag bokstavligen snarkade bort sjukdomen. Ibland blir det inte alls som en har planerat 🙁

9/4: om hemmapremiär på Påskbergsvallen.
14/4: om en lång fredag.
8 comments Lägg till din
 1. Höstlov? Visst för att vädret är lite höstlikt men…. 😉 Hoppas du har kryat på dig vännen! KRAM!

  1. Jo det var så jag medvetet menade 🙂 mer höst nu än det var i höstas ju!?

   Äntligen i stort sett tillbaka på noll igen. Jisses så segt det varit! Först hemma och sov i två dagar, så två dagars jobb och sen två middagar. Det kostar på att inte vara tjugofem längre tydligen?!

   TACK godaste du för omtankar och vänliga ord!

 2. Men vad trist!
  Jag åkte på snuva några dagar, som sen maken tog över, han blev ovanligt nog sämre än mig!
  Hoppas att du kvicknar till fort.

  1. Det tog sin lilla tid men nu ser jag mig som kurerad! Typ 🙂 Tack snälla för omtankar! Kanske den manliga förkylningen träffade rätt man i familjen hos er den här gången?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *