9/4: om hemmapremiär på Påskbergsvallen.

8/4: om terror i Sverige.
13/4: om flunsalov 🙁

EmmaLis lag var maskotar när Varbergs BoIS mötte Helsingborgs IF i hemmapremiären av Superettan. Favorit i tvärtom-repris tänker jag, som var på Örjans Vall när HIF spelade sin sista allsvenska match i höstas 🙂

Spelarna bar sorgband (Mattias hade i sista sekund blivit kontaktad och försökt få tag på band från butiken till laget men hade inga som håller att spela fotboll i) och matchen inleddes med en tyst minut. Som verkligen var knäpptyst. Väldigt vackert. Och sorgligt. Mina ögon ville inte sluta rinna.


Eftersom jag är sjuk orkade jag bara en halvlek. Det kändes görmärkligt att vara en av dom som gick hem i pausvilan (när BoIS låg under med tre mål), men jag orkade faktiskt inte stanna.

Supermånga bilar parkerade längs vägen, däremot inte fullt på parkeringen?


Det är lyx att ha promenadavstånd till Vallen. Över Nya Påskberget bara:


Fina maskoten fick jag med mig hem!


Två av dom andra som lämnade arenan efter 45 minuter cyklade i vägen – för min kamera alltså 🙂


Hade vi stannat kvar hade vi fått se dom grönsvarta reducera, och kvittera! 3-3 blev slutresultatet, å trots att vi försökte följa matchen hemifrån så var cmores stream inte samarbetsvillig. Bu för den. Men Hejja BoIS!


PS. Jag har sovit kopiösa mängder idag. Återstå att se om det kurerar sjukdomen 🙁

PPS. Milla var bjuden på barnkalas på Bruket. Hade roddat samåkning med en farmor, en kompis och kompisens mamma. På vägen hem åkte kidsen om kompisens pappas jobb, och töserna fick testa att sitta i blinkande blåljusbil. Sen fick dom hoppa lite i pikén också och prova kravallutrustning. Hejja roliga kompisars roliga föräldrars roliga arbetsplatser! tycker sjuåringen. Antar att en herrekipering och en lagerlåda inte slår riktigt lika högt :p

8/4: om terror i Sverige.
13/4: om flunsalov 🙁
3 comments Lägg till din
    1. Njä 🙁 Det gick tyvärr åt fel håll. Men NU (en vecka senare) får jag ändå se mig som kurerad! Tack för omtanken fining!

  1. Jag är säker på att din lagerlåda och du blir populär när kidsen vill ha rabatt på den typen av varor du säljer 😉 och till studenten kommer deras pojkiga vänner att besöka herrbutiken i långa banor 😉 Då är nog däremot kompisars pappor med blåljusbilar kanske inte längre riktigt lika populära. Var sak har sin tid vettu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *