3/12: om skyltsöndag.

Min älskade lilla farfar ❤️ 4 mars 1920 - 26 november 2017
4/12: om nackdelen med att få smita tidigare från jobbet...

En adventssöndag ”fattas” i år eftersom julafton snor sista advent. Om jag inte missminner mig har skyltsöndagen traditionellt alltid varit andra advent, iaf här i Varberg, men i år inföll den alltså redan idag. Nu blir det inte som förr ändå eftersom det förritiden fanns en tomteparad var med skojiga aktiviteter på torget och såna är enorma tombolahjul som finns på Liseberg och som en liten unge som jag var svältfödd på, och dessutom var det alltid snö på Tomteparaden och sen kröntes Lucia på ett lastbilsflak efter att ha färdats genom stan med häst och vagnar och i släptåg av orkester med tamburmajor och allt och små tomtar och det var superfestligt! Sådär är det ju inte numera men jag tror att Lucia iaf ska krönas på torget nån söndag och att tåget, som brukar starta vid Östergården bakom vårt hus, kanske kommer paradera förbi och då får jag lite julstämning. Om jag ser dom. Osv! December bara rusar ju förbi och jag hinner knappt med känner jag.

Nå. Skyltsöndag då. I år håller handlarna en tävling från sin Facebooksida och Lolles är med och tävlar om finaste skyltfönster! Jag får lite luciavibbar och det där med att populäraste tjejen alltid fick flest röster, för det är klart att vår lilla butik inte har en chans mot dom som i sina sociala kanaler har flera tusen följare. Men skylten är superfin och många av våra kunde (och vänner) har lagt sin uppskattning på oss – vilket är verkligt uppskattat!

Vill du också rösta? Klart du ska! In å kryssa Lolles här och tjohej tack på förhand ❤️

Hur det ser ut i fönstren? Har du vägarna förbi torget i Varberg så kan du slänga en okulär besiktning, men för er och alla er andra smygvisar jag också här:Som ni ser är det glittrigt och kanonmysigt i fönstren! Välkommen julen 2017!

Min älskade lilla farfar ❤️ 4 mars 1920 - 26 november 2017
4/12: om nackdelen med att få smita tidigare från jobbet...
4 comments Lägg till din
 1. Nostalgi gör en hel del med ens minnen. 😉
  Inte sjutton var det alltid snö på första advent, men det känns onekligen som att det oftast var det.
  Klart jag röstar på Lolles, även om jag inte sett de andras fönster. 😀

  1. Supergulliga du! Tack ❤️ Våra fönster är gifvetvis bland de finaste 😊

   PS. Jooo det var alltid rimfrost och blå himmel på advent förr!

 2. Vet inte om det är fusk men jag har ju ett rese”alias” jag använde när jag reste med Bettan o Bittan… och hon (Greta) ville också rösta, så jag lät henne!😏

  1. Jaa det är fusk juh! Men jag tror inte det gör så stor skillnad i slutändan 😜 och är glad för din vänliga handling såklart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *